Изработка на уеб сайт за вашите нужди

Ако вие сте стартиращ бизнес или имате някакъв тип онлайн услуги или услуги които искате да се виждат повече във вашият град, да се покажете онлайн, ние сме насреща за безплатна консултация.

Изграждането на уеб сайт вече е твърде лесно, но оставете нещата в ръцете на професионалистите които ще съобразят за вас, всички нужди които имате и целта на сайта, за да може да се получи една добра бизнес онлайн идея и реализиран проект. Ако вие сте от по-голям град София, Пловдив, Варна или Бургас, свържете се с нас за изработка на уеб сайт.

Идеалният начин да получите уеб сайт за компания или за физическо лице без познания по програмиране е да разработите поддръжка на уебсайт до ключ, чиято цена е по-ниска от цената на цялата разработка на уебсайт поотделно.

Всеки столичен клиент се интересува от създаването и поддръжката на сайтове в Киев не по-висока от цената на услугите на други компании. Икономическата ситуация в страната ви налага да мислите за спестяване на финансите си. Ето защо, за създаване и поддръжка на сайтове, ние определяме цени, които отчитат социално-икономическите реалности.

Компании, предприятия и частни фирми без уебсайт рискуват да останат извън икономическата конкуренция. Който разбира от това – поръчват от нашата фирма създаване на корпоративен уебсайт.

В съвременния бизнес наличието на собствен интернет ресурс вече не е просто почит към модата и начин да представите изгодно вашата компания в глобалната мрежа, но и мощен маркетингов инструмент.

Проучванията показват, че компаниите, които са създали свой собствен уебсайт, нивото на продажбите се увеличава значително. Разбира се, не говорим за веднъж създаден и след това забравен сайт, чийто адрес пишете на визитни картички. Ако наистина се интересувате да накарате даден уеб ресурс да работи за вас, трябва да се погрижите за неговото развитие, тоест да осигурите висококачествена поддръжка на сайта.

Освен с качествена и навременна изработка, ние можем да предложим и поддръжка на вашият уеб сайт изграден на WordPress.

Поддръжка на сайта

Този термин в областта на ИТ обикновено се разбира като пълен списък от мерки за поддържане на производителността на уеб ресурс и осигуряване на неговата достъпност в мрежата. Техническата поддръжка на сайта включва още:

  • оптимизиране на съдържанието за изискванията на търсачките;
  • попълване с уникално текстово и графично съдържание;
  • маркетинг;
  • контекстна реклама;
  • отстраняване на технически проблеми;

системно актуализиране на информацията.

Удобство и функционалност, денонощна достъпност в Интернет, уместност, непрекъсната работа и пълната липса на вируси и неизправности – това ще бъде резултатът от постоянната поддръжка на сайта.

Освен това вашият уеб ресурс бързо ще заеме водеща позиция в резултатите от търсенето и ще ги държи постоянно, което със сигурност ще има положителен ефект върху бизнеса и значително ще увеличи продажбите. Въпреки това е доста трудно и често дори нерационално да се занимавате с поддръжка на сайта самостоятелно.

За да се постигне наистина висок резултат, опитните професионалисти трябва да се заемат с работата. Препоръчваме ви да поръчате създаването и поддръжката на сайтове в студиото на интернет проекти Greenseo, занимаваме се с тази дейност от няколко години.