6 причини да изберем електронни наргилета Elf Bar

Какво е електронни наргиле

Електронните наргилета са сравнително нов продукт, който бързо набира популярност. Те са проектирани така, че да изглеждат и да се усещат като традиционните наргилета, но се захранват от батерии и са бездимни. Това ги прави идеални за използване на закрито, където традиционните наргилета не са разрешени.

Електронните наргилета съществуват от известно време, но все още са сравнително нови на пазара. Първите модели бяха пуснати през 2007 г. от компания, наречена Vapor Hookah. Идеята беше да се създаде алтернатива на пушенето на цигари, която не изисква запалване на огън или вдишване на дим от горящи тютюневи листа.

Vapor Hookah създаде първото електронно наргиле, като преобразува традиционната водна тръба в такава, която използва електричество вместо огън, за да нагрява ароматизиран течен никотин и да произвежда пара вместо дим.

Защо да изберем електронни наргилета от Elf Bar

  • Elf Bar е най-усъвършенстваното и богато на функции електронно наргиле на пазара. То предлага мощен въздушен поток, по-голям нагревателен елемент и по-бързо загряване от всяко друго устройство в своя клас.
  • Elf Bar разполага с интелигентен индикатор за живота на батерията, който ви информира кога е време да заредите батериите или да ги смените. Светодиодният екран показва нивото на батерията, напрежението и настройките на мощността, когато се използва. Elf Bar е оборудван с опция за бързо зареждане, която позволява пълно зареждане само за 45 минути!
  • Elf Bar разполага с усъвършенствана система за контрол на температурата, която ви позволява да настроите фино изживяването си, като изберете идеалното ниво на нагряване за любимите си аромати на течност. Благодарение на многобройните настройки на топлината на
  • Elf Bar не е необходимо постоянно да регулирате производството на пара, докато се наслаждавате на любимите си електронни сокове.
  • Elf Bar може да се използва с всякаква електронна течност, която бихте използвали в устройство за електронна цигара. Можете да го използвате и със сухи билки като потпури или тютюн, ако търсите по-силен аромат без съдържание на никотин.
  • Elf Bar може да се използва от всеки, навършил 18 години, без съдържание на никотин. Elf Bar се предлага в няколко различни вкуса, включително мента, горски плодове, цитрусови плодове и плодов пунш.

Богата колекция от електронни наргилета Elf Bar ще откриете тук: https://vaper.bg/vendor/elf-bar